петък, 23 юни 2017 г.

Писмо от Майкъл Буут за края на пролетта и цветовете в Аура-Сома



На 31 май 2012, в 12 часа на обяд Британско лятно часово време, беше родена Б110 Архангел Амбриел Бледа Розова Роза върху Тъмна Магента, а по това време в Дев Аура се провеждаше и учителски курс за ниво2. Това е еднствената бутилка в поредицата, която идва с енергията на Бледа Розова Роза и нейната ключова същност предлага податка към това, което е Розово от Роза: състраданието, което влагаме в нещата, които правим, донасят хармония в нашето същество.   

Майк предлага да гледаме на Амбриел като 11-0, където Амбриел ни носи Спасението на Духа от Б11 - Бутилката на Есеите. Амбриел спасява любовта, спосбността да се обича, да се открият дълбините и смисъла на любовта. Това по същество е израстването, докато вървим, въздухът, който вдишваме, тялото в което сме, съзнанието ,в което съществуваме. Любовта е тази фундаментална субстанция, чрез която се манифестриа самата светлина.  

Амбриел може да помогне да се свържем с различни аспекти от себе си.Тъй като е управляващият Архангел на Близнаци, всичко опира до комуникацията и различните нива на свързване с различни части от нас самите. Интензивното Розово от Роза има инстинктивен аспект, това е движението и вътре в нас и около нас.

Б11 е сложна бутилка със сложна история и се отнася към онзи аспект от нас, който има общо с чувстването, отнася се към жълтата купа. Б11 се нарича Бутилка на Есеите1 а също и Верига от Цветя. Есеите вярвали ,че всяка мисъл и всяко чувство създава същност, същество. Това тяхно знание ги карало да искат да създадат свят, населен със същества от светлина и това били главно ангели, по тази причина есеите били много отговорни за собствените си мисли и чувства.Това е базисната основа, първото усещане за същностите, създадени от чувства, а така и за философията на есеите. Взирайки се в това, казваме че има много светлина по отношение на розовата енергия и тя говори за  откриване на пътя да приемем себе си и несъзнаваното си чрез състраданието. Да развием знание за истинските си чувства, за онзи, които лежат най-дълбоко в нас. Да бъдем състрадателни към онова което виждаме у себе си носи повече светлина в ума. Амбриел ни помага както да съживим тази състрадателност към себе си, така и да се спасим чрез нея.

Така Майк спомена наскоро в Япония “..любовта в стаята става осезаема след използване на Б11”
 
Нашата сила не е непременно там, където сме очевидно силни. Нашата сила е понякога в нашата ранимост. Женското начало в нас, интуитивността ни, може да бъде много деликатна, ранима, и да бъде нашата най-голяма сила. 11 ни показва някои основни неща, които да направим с чувстващата страна в нас: да се грижим за себе си, да бъдем състрадателни към това, което виждаме у себе си.

Колкото повече можем да се осъзнаем, толкова по-състрадателни сме към себе си. Колкото повече се отказваме от отсъждания, толкова повече можем да предадем на миналото. Тези неща помагат.
      
Архангел Джофиел 101 е също Спасяване на Духа от Б11, понеже има 0 , която изпада измежду единиците. Това е напомняне на двете единици като начало и край на думите Аура (светлина) и Сома(тяло). Тези две единици - 11 - са като портал за нещо да дойде, врата от светлина, врата в тялото.   

Джофиел е пътят към сърцето, пътят към градината. Той е часто от историята, която е започнала с трудностите, които произтичат от раздялата. В историята за Адам и Ева Джофиел е бил там,  за да им покаже пътя навън от градината, след като изяли забранения полд. Ако Джофиел знае пътя навън, то това същество знае и пътя обратно. Б101 е подкрепата на Джофиел да намерим пътя към градината на сърцето, да преодолеем усещането за разделеност вътре в нас, да привлечем към нас онези, които ще помогнат да се реализира чувстото за събиране и единност в нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар